3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Mavi önlüklere veda günü

Muradiye İlçesi Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun 5.sınıf öğrencileri, 'Mavi Önlüklere Veda Günü' düzenlediler.

Okul önünde düzenlenen programı öğrenci aileleri, öğretmen ve öğrenciler ilgi ile izledi. Öğrenciler, çeşitli müzik parçaları seslendirip hazırladıkları skeçleri sahnelediler.

Etkinlik sonunda bir açıklama yapan sınıf öğretmeni Nafia Ala, öğrencilerin önlük döneminden çıkarak gelecek 2008-2009 eğitim öğretim başarı ile girdiklerini belirtti.

Öğrencilerin bundan sonra ceketli ve kravatlı döneme geçiş yapacaklarını anlatan Ala, bu durumun öğrencilere moral olması nedeniyle böyle bir veda günü düzenlediklerine belirterek "Bu programı düzenlerken öğrencilerin büyük başarılarını gördüm. Buna benzer programlar bundan sonraki okul hayatlarında da büyük fayda sağlayacağından eminim" dedi.

Okul Müdürü Zafer Kayakeser ise programın bu denli güzel ve başarılı olmasından mutlu olduklarını anlatarak "Öğretmenleri başta olmak üzere 5/B sınıfı öğrencilerine başarılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu başarılarından dolayı da bu öğrencilerimize okul sonuna kadar istedikleri kıyafette okula gelmelerini ödül olarak veriyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 14:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özgür kahvecioğlu IP: 88.228.174.xxx Tarih : 3.06.2008 21:36:29

ya bizde okula veda edecez, ama bizim için bir hazırlık bir program göremiyoruz. okul idaresine duyrulur. :) hem bizim bu sene 'OKS' sınavımız var ama neyse . CUMHURİYET İLK ÖGRETİM OKULUNU BAŞERILARININ DEVAMINI DİLERİM . !