6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Mehmetçik'ten müzik ziyafeti

MEHMETÇİK'TEN YİBO ÖĞRENCİLERİNE MÜZİK ZİYAFETİ

Van'ın Erciş ilçesinde 108.Topçu Alay Komutanlığı Askeri Gazino Müzik Grubu tarafından Erciş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerine müzik ziyafeti sunuldu.

'Gönülden Gönüle Eğitim Projesi' doğrultusunda gerçekleşen program okulun çok amaçlı salonunda gerçekleşti. Erciş 108. Topçu Alay Komutanlığı tarafından organize edilen müzik ziyafetine okulda görevli öğretmen ve öğrenciler katıldı. Müzik öncesi bir konuşma yapan Erciş YİBO Müdürü Erol Şimşek, birinci dönem sonu nedeniyle öğrencileri ders yoğunluğundan biraz olsun uzaklaştırmak ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu nedenle 108. Topçu Alay Komutanlığı Askeri Gazino Müzik Grubu'nu okulumuz öğrencilerine konser vermeye davet ettik. Alay Komutanımız Sayın Topçu Kurmay Albay Yılmaz Yıldırım ise bizleri kırmayıp böyle güzel bir gün geçirmemizi sağladılar. Kendilerine öğretmen ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz de müzik gecesine yoğun ilgi göstermektedirler. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonraki günlerde de devam edecektir" dedi.

Konuşmanın ardından 108.Topçu Alay Komutanlığı Askeri Gazino Müzik Grubu'nun sunduğu müzik eşliğinde öğrenciler doyasıya eğlendi.

MEHMETÇİK'TEN YİBO ÖĞRENCİLERİNE MÜZİK ZİYAFETİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 16:59:04
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 17:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?