7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Mehmetçikten müzik ziyafeti

MEHMETÇİKTEN ERCİŞ YİBO ÖĞRENCİLERİNE MÜZİK ZİYAFETİ

Van'ın Erciş İlçesi 108. Topçu Alay Komutanlığı Askeri Gazino Müzik Grubu tarafından yatılı ilköğretim bölge okulu (YİBO) öğrencilerine müzik ziyafeti verildi.

İlçede devam eden 'Gönülden Gönüle Eğitim Projesi' kapsamında Erciş YİBO çok amaçlı salonunda bir program düzenlendi. Okulun öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı programda 108. Topçu Alay Komutanlığı Askeri Gazino Müzik Grubu sahne aldı. Askerlerin seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlenen öğrenciler, Mehmetçiğe teşekkür etti.

Program hakkında bilgi veren Okul Müdürü Erol Şimşek, Van genelinde yürütülen 'Gönülden Gönüle Eğitim Projesi' kapsamında 108. Alay Komutanlığı ile çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Bu kapsamda daha önce de bir müzik etkinliği düzenlenmiştik. Bunun yanında, öğrencilerimiz her hafta asker kuaförler tarafından düzenli olarak saçları kesilmekte, haftada bir gün 60 öğrencimiz Ordu Evi Sinema Salonu'nda film seyretmektedir. Ayrıca, Alay Komutanlığımız tarafından çeşitli dallarda başarılı öğrencilerimize hediyeler verilmekte olup, ağaç dikme kampanyaları düzenlenmektedir. Öğrencilerimiz komutanlıkta misafir edilmektedir. Bizlere bu imkanları sunan Alay Komutanlığımıza öğretmen, öğrenci ve velileri adına teşekkür ediyorum" dedi.

MEHMETÇİKTEN ERCİŞ YİBO ÖĞRENCİLERİNE MÜZİK ZİYAFETİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 10:39:04
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 13:23:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?