6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Mehmetçikten YİBO'ya oyun parkı

MEHMETÇİKTEN PAYKÖY YİBO'YA OYUN PARKI

Erciş ilçesindeki 108. Piyade Alay Komutanlığı tarafından Payköy Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'ndaki (YİBO) öğrenciler için oyun parkı kurularak, okul kütüphanesine de kitap desteği yapıldı.

108. Piyade Alay Komutanı Kurmay Albay Yılmaz Yıldırım, Payköy YİBO'yu ziyaret ederek, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Mehmetçik tarafından okulun bahçesine çocuk oyun parkı kurulurken, hatıra ormanı oluşturuldu ve kütüphaneye kitap bağışlandı. Öğrencilere SBS hazırlık kitabı hediye eden Kurmay Albay Yılmaz Yıldırım, Mehmetçik olarak öğrencileri çok sevdiklerini ve her kademede eğitime katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Çocuk oyun parkı için Albay Yıldırım'a teşekkür eden öğrenciler, Mehmetçiğe olan sevgilerini ifade etmek için yazmış oldukları şiirleri okudu. Kız öğrenciler bayan subayla hatıra fotoğrafı çektirirken,

Payköy YİBO Müdürü Abdulvahit Çelik ise, Mehmetçiğin katkısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öğrencilerimizin başarılı olması için daha çok çalışacağız, destekler bizi daha çok motive ediyor'' dedi.

MEHMETÇİKTEN PAYKÖY YİBO'YA OYUN PARKI
MEHMETÇİKTEN PAYKÖY YİBO'YA OYUN PARKI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 18:33:05
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 22:39:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?