5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Memur-Sen'den Erdoğan'a çağrı

MEMUR-SEN'DEN BAŞBAKAN ERDOĞAN'A ÇAĞRI

Memur-Sen Van İl Temsilciliği üyeleri, yaptıkları basın açıklamasıyla toplu iş görüşmelerinde taleplerine olumsuz karşılık veren Kamu İşveren Kurulu'na tepki göstererek, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın konu ile ilgilenmesini istediler.

Sanat Sokağı'nda bir araya gelen grup adına basın açıklamasını okuyan sendika üyesi Suat Cihangiroğlu, bu yıl ki toplu iş görüşmelerinde 23 konuda mutabakata varıldığını, 16 konu da ise taraflarca birlikte yürütülecek çalışmaların sonucuna göre hareket edilmesinin karırlaştırıldığını söyledi.

 4 artı 4'lük zam taleplerine karşı 2 artı 2'lik bir zam alabildiklerini anlatan Suat Cihangiroğlu, tüm iyi niyetlerine karşı görüşmelerin uzlaşmazlıkla sonuçlandığını anlattı. Bu nedenle çeşitli eylemler yapacaklarını dile getiren Cihangiroğlu, Recep Tayip Erdoğan'a çağrıda bulunarak:

"Toplu görüşme sürecinde taleplerimize olumsuz cevap vermeyi başarı sayan Kamu İşveren Kurulu'nun duyarsızlığı ve inisiyatif alamaması üzerine Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın bu talepleri dikkate almasını istiyoruz" dedi.

MEMUR-SEN'DEN BAŞBAKAN ERDOĞAN'A ÇAĞRI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 16:27:04
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 17:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?