4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

Mendilci çocuk Ecevit'i bunalttı

Eski Başbakan Bülent Ecevit ve eşi Rahşan Ecevit, davet üzerine geldikleri Van’da, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin (YYÜ) davetlisi olarak dün Van’a gelen Ecevit çifti, bugün sabah saatlerinde Van Valisi Mehmet Niyazi Tanılır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmenin ardından Ecevit çifti, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kahvaltıcılar Sokağı’na geçti. Burada YYÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın tarafından karşılanan Ecevit çiftine, yöreye özgü kahvaltılık mönüsü sunuldu.

Kahvaltıdan sonra kendisi için Ankara’dan özel olarak getirilen minibüsün yanına gelen Bülent Ecevit’e, sokaklarda satıcılık yapan bir çocuk kağıt mendil satmak istedi. Kağıt mendili almayan Bülent Ecevit, korumalarının aracılığıyla çocuğa 20 YTL verdi.

Daha sonra Van Müzesi’ne geçen Ecevit çiftine Müze Müdürü Mete Toskoparan tarafından bilgiler verildi. Müze ziyareti sonrası Demokratik Sol Partisi (DSP) Van İl Başkanlığı’na geçen Ecevit çifti, burada partililerle bir süre görüştü. Ecevit çiftinin, yerel yayın yapan Merkür TV’de bir programa katıldıktan sonra, Van’dan ayrılacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 19:00:55
Güncelleme :13 Haziran 2005 Pazartesi 13:41:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?