5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

MHP Van adaylarını açıkladı

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Van Merkez İlçe Başkanı Ramazan Üçbaş, düzenlediği bir basın toplantısı ile Van il merkezi ile ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıkladı. 

MHP Van İl Başkanlığı'ndan düzenlediği bir basın toplantısı ile adayları tek tek açıklayan Merkez İlçe Başkanı Üçbaş, belediyelerin hepsine talip olduklarını ve hepsini kazanacaklarına inandıklarını kaydetti. MHP olarak Van'da iyi bir duruş sergilediklerini anlatan Üçbaş, bunun karşılığını da seçimlerde alacaklarını belirtti. 

Van'da sadece Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) olduğunu imajını verilmeye çalıştığını dile getiren Üçbaş, buna tepki göstererek, "Bu imajı verenler başka partilerin de olduğunu unutmasın" dedi.
MHP eski Van İl Başkanı ve Van merkez belediye başkan adayı Adnan Meltem ise halkın Van'ı AK Parti ve DTP'nin güdümünde kurtarmak için başka partileri tercih etmesini istedi. 5 yıllık MHP Van İl Başkanlığı döneminde iyi hizmetler yaptığını kaydeden Meltem, belediye başkanı seçilmesi durumunda da aynı hizmetleri yapacağına inandığı anlattı. Türkiye'de halen 244 belediye başkanının MHP üyesi olduğunu hatırlatan Meltem, bu 5 yıllık süre içerisinde bu kişilerin isimlerinin hiç bir olumsuzluk ve yolsuzluklara karışmadığını iddia etti. Meltem, "29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlere 68 gün kala partim ve ben de bu yarışta varız deyip, Van halkının hizmetine talibiz" dedi. 

Bahçesaray ilçe belediye başkan adaylarını önümüzdeki birkaç gün içinde açıklayacaklarını da belirten Merkez İlçe Başkanı Ramazan Üçbaş, diğer adayları ise şöyle sıraladı; 

Van: Adnan Meltem
Erciş: Selahattin Şerbetçi
Muradiye: Hekim Hasar
Çaldıran: Yahya Kaya
Özalp: Hasan Güzel
Saray: Battal Şaran
Gevaş: Nihat Güleç
Edremit: Mustafa Yavuzer
Çatak: Şaban Çiftçi
Gürpınar: Süleyman Sökmen
Başkale: Mehmet Fatih Yavuzer
Çelebibağı: Ahmet Akça
Kocapınar: Mehmet Şerif Bilgibir
Ünseli: Tefik Hasar
Çiçekli: Yaşar Yorguntürk
Erçek: Özgül Saliçhan
Bostaniçi: Nurettin Esendağ

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 16:28:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?