7
Mayıs
2024
Salı
VAN

MHP'den küskünlere çağrı

MHP'DEN KÜSKÜNLERE BİRLEŞME ÇAĞRISI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Göngüralp, küserek partiden ayrılanların yeniden MHP çatısı altında birleşmesi çağrısında bulundu.

Makamında bir açıklama yapan Salih Göngüralp, Van'da da millet ve devlet bekası için güç birliği yönünde harekete geçtiklerini söyledi. MHP olarak geçmişlerini unutmadan geleceğe emin adımlarla yürüdüklerini ifade eden Güngöralp, "8 yıldan beri iktidarda bulunan AK Parti ülkeyi tahrip etmiş, yapmış olduğu açılımlarla her gün şehit haberleri duyulur olmuş, anaların gözlerinin yaşı dinmemiştir. AK Parti iktidarı işsizliğe ve ekonomiye çözüm bulacağına, 'Nasıl yaparız da MHP'siz bir Meclis oluştururuz'

hesabına düşmüşlerdir. Şunu unutmasınlar ki, MHP tabanı ve seçmenleri bu oyunlara gelmedi, gelmeyecektir. Ne okyanus ötesinden destek bekleriz ne de Kuzey Irak'tan. Biz milletimizin desteğiyle gelir, milletimizin oyuyla gideriz. Bizi ne AK Parti ne de diğerleri siyaset sahnesinden silebilir. Biz bu davaya canımızla kanımızla geldik, onunla gideriz" dedi.

Van'da partilerine gönül vermiş ve çeşitli nedenlerle ayrı düşmelerine rağmen gönül bağını koparmayanlara da seslenen Salih Güngöralp, "Gün, güç birliği yapmanın günüdür. Siyaseti kirletenlerden, hırsızlardan, yüzsüzlerden hesap sorma vaktidir. Bu vesile ile aramızdan çekip gidenleri, kırgınları, küskünleri güç birliği adı altında gerçek yuvalarına, yani MHP'ye davet ediyorum. Küskünlükleri, kırgınlıkları bırakmanın tam zamanıdır. Türk milleti karanlık tablodan kurtulmak için bu birliği başarmak

zorundadır. Bizim kapımız herkese, her partiden insanımıza açıktır. Gün hesap sorma günüdür, gün birleşme günüdür, gün kenetlenme günüdür. Bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. Bu milli bilinç ve sarsılmaz kabulle huzur ve refahımızı artıracağız, zorlukları aşacağız, kardeşlik bağlarımızı güçlendireceğiz ve sonsuza kadar var olacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2010 Çarşamba 17:40:04
Güncelleme :22 Aralık 2010 Çarşamba 18:03:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?