6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

MHP'ye taşlı saldırı!

MHP İLÇE BİNASINA SALDIRI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van'ın Gevaş ilçe bürosuna kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı yapıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ve Saadet Partisi (SP) ile yan yana bulunan MHP parti bürosunun camları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırılarak üzerine "PKK" yazısı yazıldı.

Olay sonrası Atatürk Caddesi üzerinde bulunan MHP İlçe Başkanlığı binasını ziyaret eden MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Üçbaş, Van Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Üçdal ve MHP Gevaş İlçe Başkanı Remzi Altıntaş, saldırıyı kınadıklarını belirtti.

Burada bir açıklama yapan MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, parti olarak bu tür olaylar karşısında yılmayacaklarını ve oyuna gelmeyeceklerini anlattı. Ülkü ocaklarını sokaklara çekmek isteyenlerin yanında olmayacaklarını ifade eden Güngöralp, "70 milyonluk kardeşliğimizin daima yanında olacağız. Bu kardeşliğimizi bozmak isteyenlerin yanında asla yer almayacağız. Kendini bilmez 3-5 kişi tarafından yapılan bu tatsız olaylar asla huzurumuzu bozamayacaktır. Cam kırmayla bir yere varılmayacağı gibi, ülkü ocaklarının da bu tür olaylara gelmeyeceğinin altını çiziyoruz" dedi.

MHP İLÇE BİNASINA SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 15:52:00
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 16:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?