2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Mikro Kredi ziyareti

Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Irak, Mikro Kredi Projesi'nden faydalan kadın girişimcileri iş yerlerinde ziyaret ederek, katkı sağlamak üzere satın aldığı bir oklavayı Valilik Basın Bürosu'nda görevli memura hediye etti.


Van Valisi Özdemir Çakacak beraberindeki danışma kurulu üyeleri ile birlikte Mikro Kredi Projesi'nden faydalanan 5 kadın işletmeciyi iş yerlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Şabaniye Mahallesi'nde bulunan Hatice Kuşan'ın iş yerini ziyaret eden kurul üyeleri katkı sağlamak amacıyla alış veriş yaptı.

Kurul üyelerinden VATBO Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Irak, kendilerine takip eden basın mensupları için alış veriş yapacağını söyledi.

Valilik Basın Bürosu'nda görevli olan Nazmi Arslan'ın latife için bize oklava lazım demesi üzerine, Irak rafta bulunan bir oklavayı satın alarak Arslan'a hediye etti.

İş yerinde bulunanlar, Irak'ın 'Kadınların Zulmüne Uğramış Erkekler Derneği'ni kuracağını bildiklerini ve Arslan'ın da bu zulümden kurtulması için oklava hediye ettiğini söyleyerek bir süre gülüştü.


Hediyesini alan Arslan ise evindeki oklavanın eskidiğini belirterek, bu hediyenin kendisi için iyi olacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2008 Pazar 16:04:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?