3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Milletvekili Orhan alışverişte

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Gülşen Orhan, 'Hanımlar El Emeği Çarşısı'nı gezerek alış veriş yaptı. 

Öğle saatlerinde beraberindekilerle birlikte Beşyol Mevkii'nde bulunan Sempaş arkasındaki çarşıya gelen Gülşen Orhan, bayan esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Orhan, uğradığı her tezgahta alış veriş yaparken, hanımların artık organizeli bir şekilde çalışır hale geldiklerini belirtti. 

Bir çok kişinin Mikro Kredi destekli bir araya geldiğini ifade eden Orhan, şuan ki topluluğun da bunun bir örneği olduğunu kaydetti. El emeğiyle yapılan işlerin sergilenmesin güzel olduğunu anlatan Orhan, "Burada büyük emekler harcanarak yapılmış olan yemekler de var. Bir çok kadınımız burada faaliyette bulunmak üzere talepte bulunuyor. Böyle bir talep beklediğimizin de ötesindedir. Bir çok kadının burada organizeli bir şekilde birlikte olması çalışması son derece güzel. Ben emeği geçen başta Van Valiliği, Van Belediye Başkanlığı ve sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum. Belediyemizin hiçbir kira bedeli istemeden burada bu imkanı sunması ise ayrı güzelliktir" dedi. 

Gülşen Orhan'a (AK Parti) Van Kadın Kolları Başkanı Meral Özdağlar ve çarşı sorumlusu kadınlar eşlik etti. Milletvekili Orhan, hanımlarla çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından çarşıdan ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 16:00:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?