5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Milli Eğitim'den ÖSS tercih çadırı

Van Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından kurulan çadırda, Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) başarılı olan öğrencilere tercih konusunda yol gösteriliyor.

Sanat Sokağı'nda kurulan çadırda Rehberlik ve Araştırma Merkezi görevlileri tarafından öğrencilere, aldıkları puanlarla hangi okullara girebilecekleri konusunda bilgiler veriliyor.

Kurdukları çadırda verdikleri bilgilerle öğrencileri daha iyi yerlere yönlendirmeyi amaçladıklarını söyleyen Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Nedim Özdemir, 4 görevli arkadaşı ile birlikte hizmet verdiklerini belirtti. Tercih çadırının 3 Ağustos 2009 tarihine kadar açık kalacağını ifade eden Özdemir "Bu tarihe kadar isteyen öğrenci ve velilerimiz bizlere gelip tercihler konusunda bilgi alabilir. Bize genelde dersaneye gitmeyen ve rehberlik hizmetlerinden başka yerlerde yararlanamayan öğrencilerimiz geliyor. Şuana kadar ilgi çok büyük. Ayrıca bu şekilde vatandaşlarımıza Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ni de tanıtmayı amaçlıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 23:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?