3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Mimarlar Odası öğrencileri sevindirdi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Van Şube Başkanlığı tarafında Vali Adnan Darendeliler İlköğretim Okulu'nda bulunan fakir öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Oda Başkanlığı'nın her yıl farklı okullarda geleneksel hale getirdiği yardım bu yıl ise Vali Adnan Darendeliler İlköğretim Okulu'nda bulunan öğrencilere yapıldı. Odaya üye mimarlarla birlikte okuldaki öğrencilere giyim ve kırtasiye dağıtım çalışmalarına katılan Mimarlar Odası Van Şube Başkanı Dr. Şabettin Öztürk, her yıl geleneksel hale getirdikleri yardımların bu yıl da gerçekleşmesinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirtti. Dr. Öztürk, imkanları bu kadarına yetebildiğini için toplam 44 öğrenciye kışlık ayakkabı yardımının yapılacağını kaydetti.

Dr. Şabettin Öztürk, yaptığı konuşmanın ardından odaya üye mimarlarla birlikte temsili olarak getirilen çocukların ayakkabılarını kendi elleriyle giydirdi. Yeni giyim malzemelerini alan çocukların yüzünde gülümseme yer alırken, kırtasiyelerden oluşan yardım paketlerinin ise okul yöneticilerine teslim edilmesiyle etkinlik sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 22:18:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?