3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Minibüs devrildi: 15 yaralı

Van'ın Erciş ilçesinde bir yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Erciş ve Van'daki hastanelerde tedavi altına alındı. 

Edinilen bilgelere göre, kaza bugün saat 12:00 de Erciş Ticaret Meslek Lisesi önünde meydana geldi. Haydarbey Mahallesi'ne yolcu taşıyan Ahmet K. yönetimindeki 65 DH 360 minibüs, belirlenemeyen bir nedenle kendi şeridinden çıkarak karşı şeride geçti. 

Burada da hızını alamayan araç, büyük bir gürültüyle bu kez Ebubekir Çiftci Parkı içerisine uçtu. Kazada yaralanan 15 yolcu çevrede bulunan vatandaşlar tarafından araçlarla Erciş Devlet Hastanesi'ne getirildi. 

Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan hayati tehlikesi bulunan araç sürücüsü Ahmet K., yolculardan Mevlüt S., İsmet B., Şerife T.. Mustafa M. ile Ahmet C. ambulansla Van'daki hastaneler sevk edilirken, diğer yaralılar Ali D., Esmer M., Mithat T., Esmanur. T., Gülendam M., Metin A., Aygan C. Celal. A. ile Murat S.'nin Erciş Devlet Hastanesi'nde müşahede altında tutuldukları bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 09:29:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?