5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Minibüsçüler kontrol altında

Van'da, 3 minibüs kooperatifinin üyeleri arasında çıkan kavga sonrası polisin minibüs durakları ile şehrin girişinde aldığı tedbbirler sürüyor.


Van ile Özalp ilçesi arasında yolcu taşımacılığı yapan 3 farklı kooperatifi üyeleri arasında dün sabah saatlerinde hat ve yolcu taşıma meselesi yüzünden kavga çıkmıştı. Yaklaşık 300 kişinin karıştığı kavgada 12 kişi yaralanırken 4 kişi de gözaltına alınmıştı. Bugün ise İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olası bir olaya mahal vermemek için sabahın erken saatlerinde Asayiş, Çevik Kuvvet, Önleyici Hizmetler ve Trafik Tescil ve Bölge Trafik Şube müdürlüklerinden oluşan 2 ayrı ekip, şehir girişi ve minibüs duraklarında geniş güvenlik önlemi aldı.

Minibüs duraklarındaki ekipler, zaman zaman durak yetkilileri ile bir araya gelerek sakin olmaları yönünde telkinde bulunuyor. Şehir girişinde ise yolcu minibüsleri tek tek durdurularak kontrol ediliyor. Kontrol edilen bazı minibüslerde ise çok sayıra sopa ele geçirildi. Tedbirlerin olaylar sakinleşene kadar devam edeceği belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 15:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ZAFER IP: 88.248.29.xxx Tarih : 3.09.2009 12:54:48

ERÇEĞİN HAKI YOK ÖZALPA GELİP YOLCU TAŞISIN BU TAM BİR HAKSIZLIKTIR.  30 KM GERİ GELİP YOLCU TAŞIYORLAR YA ÖZALP TA ÇALIŞAN 400 MİNÜBÜS SAHİBİ NE YAPACAN YANİ 400 AİLE ...