2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Minik Güllü'de gözlerine kavuştu

Van Emniyet Müdürlüğü girişimleri sonucunda Bursalı bir iş adamı tarafından ameliyat ettirilen ilköğretim okulu öğrencisi Melike Öklü'nün ardından aynı okul öğrencisi küçük Güllü Sezek de göz sağlığına kavuştu.

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programlar sırasında gözlerinde kayma olduğu görülen Mustafa Cengiz İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi küçük Melike, Bursalı iş adamı Fehmi Usanmaz'ın masraflarını üstlendiği ameliyatla yeniden görmenin mutluluğunu yaşamıştı. Bunun ardından Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aynı durumu yaşayan ilköğretim 3. sınıf öğrencisi Güllü Sezek'e de yardım elini uzatarak, gözlerinden ameliyat ettirilmesini sağladılar. Bursalı iş adamı Fehmi Usanmaz'ın bu ameliyatı da üstlenmesinin ardından Akademi Tıp Merkezi'ne götürülen küçük Güllü, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdullah Karaca tarafından ameliyat ettirildi. Gerçekleştirilen başarılı ameliyatın ardından hastaneye ziyarete gelen Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, küçük Güllü'ye hediyeler vererek ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Küçük Güllü'nün mutluluğuyla da ilgili görüşlerini dile getiren Müdür Salih Kesmez, hırsızı ve katili yakalayan bir teşkilat olmalarının yanında, toplumun sosyal problemlerine de el uzatan bir birim olduklarını kaydetti. Kesmez, bu anlayış içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi.

Kızlarının gözünün iyileşmesinden dolayı mutluluktan ne yapacaklarını şaşırdıklarını dile getiren anne Nadide ve baba Emin Sezek de, Emniyet Müdürü Salih Kesmez ve yardımda bulunan iş adamına teşekkür ettiler. Seyyar satıcılık yaparak geçimini sağladığını dile getiren baba Emin Sezek, böyle bir ameliyatı kendi imkanlarıyla karşılamanın mümkün olmadığını da belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 18:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra IP: 88.246.120.xxx Tarih : 18.06.2008 17:51:34

dunyada böle insanlarda var işte allah razı olsun haberi duyunca çok sevindim gözlerinin açıldığınada öle çok sevaba girdinz