7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Minik öğrencilere hediye

KAYMAKAM EŞİNDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Van'ın Muradiye İlçe Kaymakamı Metin Esen'in eşi Hacer Esen, köylerdeki anasınıfı öğrencilerine oyuncak ve hikaye kitabı dağıttı.

İlçeye bağlı Gönderme Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Hacer Esen, Okul Müdürü Cüneyt Yenipazar'dan okul ve öğrenciler hakkında bilgi aldı. Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Macit ve Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü Yüksel Aydın ile birlikte gittiği okulun anasınıfı öğrencilerine de oyuncaklar dağıtan Esen, sınıflarına ise perde taktırdı.

Daha sonra bir açıklama yapan Hacer Esen, ilçeye bağlı köylerden önceden aldığı bilgiler doğrultusunda okullara ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerle de tanıştıklarını ifade eden Esen, "Özellikle anasınıfı öğrencilerimize okulu sevdirmek, onların bir nebze olsun sıkıntılarını gidermek istiyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde aldığımız oyuncak ve kitapların yanında, başka yerlerden de bizlere gönderilen malzemeleri de getirip öğrencilerimize dağıtıyoruz. Emeği geçen herkese eğitimciler ve öğrenciler adına teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Cüneyt Yenipazar ise, okullarındaki öğrencilere ve okula yaptıkları yardımdan dolayı Hacer Esen, Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Macit ve YİBO Müdürü Yüksel Aydın'a öğrenciler adına teşekkür etti.

KAYMAKAM EŞİNDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE HEDİYE
KAYMAKAM EŞİNDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE HEDİYE
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 13:52:02
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 17:58:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?