6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Miniklerden örnek davranış

MİNİKLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Van'da bir anaokulunun öğrencileri, maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin bulunduğu başka bir anaokulunu ziyaret ederek oyuncaklarını paylaştı.

İlde 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, göç ile gelen ailelerin ikamet ettiği Hacıbekir Mahallesi'nde bulunan Sabahattin Gündüz Anaokulu'nu ziyaret eden Sevgili Öğretmenim Anaokulu öğrencileri, yaşıtlarıyla keyifli bir gün geçirdi. Kapıda çiçekle karşılanan ve maddi durumları iyi olmayan Sabahattin Gündüz Anaokulu öğrencileri için oyuncaklarını getiren Sevgili Öğretmenim Anaokulu öğrencileri, yaşıtlarının çocuk bayramını kutladı. Kendilerine getirilen oyuncakları kabul eden Sabahattin Gündüz Anaokulu öğrencileri ise, arkadaşlarına fon kartondan yaptıkları çiçek ve gülleri armağan etti.

Amaçlarının 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, maddi durumu iyi olmayan öğrencileri sevindirmek olduğunu ifade eden Sevgili Öğretmenim Anaokulu Müdiresi Selma Çağlar, bu tür etkinlikleri her yıl gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Sabahattin Gündüz Anaokulu Müdürü Mecit İlkan ise, çocukların yapı itibari ile oyuncaklarını paylaşmak istemediklerini ifade ederek, "Fakat bugün başka bir anaokulundan gelen öğrenciler, hiç tanımadıkları yaşıtlarına oyuncaklarını getirmiş ve örnek bir davranış sergileyerek, çok güzel bir paylaşımda bulunmuşlardır. Bu biz büyükler için de bir mesaj niteliğindedir. Etkinlik için Sevgili Öğretmenim Anaokulu Müdiresi Selma Çağlar'a, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlikler, öğrencilerin müzik eşliğinde eğlenmesiyle sona erdi.

MİNİKLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
MİNİKLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 15:34:03
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 15:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?