3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Miniklerin jimnastik antrenmanları

Van'da her gün 4 saat antrenman yapan minik kızlar, önümüzdeki hafta yapılacak olan Jimnastik İl Birinciliği'ne hazırlanıyorlar. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Beşyol Mevkii'nde bulunan spor salonunda İl Temsilcisi Faik Cengiz nezaretinde müsabakalara hazırlanan ve yaşları 6-10 arasında değişen 20 kız çocuğu yaptıkları hareketlerle izleyenleri adete kendilerine hayran bırakıyorlar. 13 Eylül tarihinde minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılacak olan Jimnastik İl Birinciliği müsabakalarında ilk 3 dereceye girecek kızların daha sonra belirtilecek bir tarihte Ankara'da yapılacak Türkiye Finaline katılmaya hak kazanacaklarını kaydeden Cengiz, hedeflerinin Ankara'da yapılacak olan şampiyonada Van'ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu kaydetti. 

Çocukların bu yüzden günde ortalama 4 saat antrenman yaptıklarını belirten Cengiz, "Van'da yapılacak olan İl Şampiyonası'nın ardından her 3 kategoride dereceye girecek çocuklarımız, Ankara'da yapılacak final müsabakalarından Van'da temsil edecekler. Bizim asıl hedefiz, Ankara'da yapılacak olan müsabakada Van'ı en iyi temsil ederek en az bir kaç madalya ile dönmektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 09:56:08
Güncelleme :3 Eylül 2008 Çarşamba 10:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?