6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Miniklerin sevinci

MİNİKLERİN SEVİNCİ

Van'ın Muradiye İlçe Belediyesi, "Kardeş Okul-Kardeş Kurum" kampanyası kapsamında kardeş okul olan Muradiye Anaokulu'na yaptığı oyuncak ve sünger minderlerden oluşan yardım minik öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

Anaokulu Müdiresi Betül Kurtaran tarafından belirtilen eksik ihtiyaçlarından oluşan malzemeler, İlçe Kaymakamı Metin Esen, Belediye Başkan Vekili Cengiz Yiğit, belediye encümeni Ejder Kasım Güler tarafından Okul Müdiresi Betül Kurtaran'a teslim edildi. Teslim sırasında öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

Belediye Başkan vekili Cengiz Yiğit, Van Valiliği tarafından başlatılan 'Kardeş Okul-Kurum" kampanyasının önemine değinerek "İlçemizdeki anaokulunda eğitim gören minicik öğrencilerimizin sevinçlerine bir nebzecik vesile olduysak ne mutlu bize. Yarınlarımızın geleceği olan minicik öğrencilerimize ve ilçemizdeki diğer öğrencilerimize her konuda yardımlarımız devam edecektir" dedi.

İlçe Kaymakamı Metin Esen ise, bu duyarlı yardımlarından dolayı Belediye Başkan Vekili Cengiz Yiğit ve diğer tüm belediye yetkililerine teşekkür etti. Kardeş Okul-Kardeş Kurum kampanyasının bir amacının da kurumlar arası birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirten Esen "Bu birlik ve beraberlik çerçevesinde bölgemizdeki öğrencilerimize bu çeşit yardımların yapılması eğitimlerinde adeta bir doping oluşturacaktır" diye konuştu.

MİNİKLERİN SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 11:37:00
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 12:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?