4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

Muhtarlar başkana teşekkür mektubu yazdı

Van’ın Selimbey ve Halilağa mahallelerinin muhtarları, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Burhan Yenigün'e birer teşekkür yazısı gönderdi.

Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada, yeni iş sezonunun başlamasıyla birlikte bütün mahallelerde başlatılan çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Yol, park-bahçe, temizlik, altyapı başta olmak üzere bir çok hizmetin ekipler tarafından geceli gündüzlü devam ettiğinin belirtildiği açıklamada, "Vatandaşlardan büyük takdir gören hizmetler, muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Selimbey Mahalle Muhtarı Hüsnü Avcı ile Halilağa Mahalle Muhtarı Mehmetgüri Kar, Belediye Başkanı Burhan Yenigün’e birer teşekkür yazısı göndererek, hizmetler için memnuniyetlerini dile getirdi" denildi.

Muhtarlar Hüsnü Avcı ile Mehmetgüri Kar, gönderdikleri teşekkür yazılarında şu ifadelere yer verdiler:

"Mahallemizde cadde sokakların stabilize çalışmaları esnasında gözle görülür bir şekilde rahatlama sağlanarak büyük bir eksiklik giderilmiştir. Yapılan bu çalışmalar sonucu mahalle halkı adına, başta Belediye Başkanımız Sayın Burhan Yenigün olmak üzere emeği geçen tüm elemanlara teşekkür eder saygılar sunarız".

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2005 Perşembe 14:34:27
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 11:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?