3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Mülki amirler bayramlaştı

Van Valisi Özdemir Çakacak, düzenlenen resmi törene katılarak kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ile bayramlaştı. 

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine Van Valisi Özdemir Çakacak'ın yanı sıra, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yurdaer Olcan, AK Parti Van milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu, İkram Dinçer, Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Akçadırcı, Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda askeri erkan katıldı. Vali Çakacak, burada yaptığı kısa konuşmanın ardında beraberinde bulunan heyetle birlikte Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün sosyal tesislerine geçti.

Burada emniyet personeli ile bayramlaşan vali çakacak ve beraberindekiler ardından Selimbey Mahallesi'ndeki Kız Yetiştirme Yurdu ile Serhat Mahalesi'nde bulunan Çocuk Yuvası'na giderek yurtlarda kalan çocukları ziyaret etti. Son olarak da Van M Tipi Cezaevi'ne geçen Vali Çakacak, tutuklu ve hükümlülerle bayramlaştı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 14:43:26
Güncelleme :30 Eylül 2008 Salı 14:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?