2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Muradiye'de 3 çocuk kayboldu

Muradiye ilçesinde ikamet eden üç ilköğretim öğrencisinden dünden beri haber alınamıyor. Çocukların en son dilencilerle görüldüğünün öne sürülmesi, ailelerin endişesini artırıyor.

Edinilen bilgiye göre Yenişehir Mahallesi'nde, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Atilla Sarı (13), Cengiz Utku (14) ve Habip Erdoğan'dan (13) dünden beri haber alınamıyor. Çocukların babaları Yusuf Erdoğan, Necmettin Utku ve Mirbadin Sarı, dün saat 15.00-16.00 saatlerinde kayıplara karışan çocuklarıyla ilgili hemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurduklarını ancak arama çalışmalarından şimdiye kadar bir sonuç alamadıklarını anlattı. Polis ekiplerinin yanı sıra ailelerin de ilçe genelinde arama çalışmaları sürüyor.

Baba Yusuf Erdoğan, "Çocuğumu en son dün öğle yemeğinden sonra gördüm ve okula gitmesini söyledim. Oğlum da bana 'Tamam baba, ben de zaten okula gidiyorum' dedi. Ancak okula gitmediğini öğrendiğim çocuğum diğer iki arkadaşıyla birlikte en son dilenci oldukları sanılan yabancı iki kadın ve iki erkekle birlikte görülmüş. Daha sonra çocuklardan bir haber alamadık. Çocuklarımızın hayatından endişe duyuyoruz. Dağa mı kaçırıldılar, dilenciler mi kaçırdı, organ mafyası mı kaçırdı, bir bilgimiz yok.

Çocuklarımızın bir an önce bulunmasını istiyoruz. Bulanların 0 536 6639462 numaralı telefona haber vermelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 15:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?