5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Muradiye'de başkan göreve başladı

Van'ın Muradiye İlçe Belediye Başkanı İzzet Çelik, mazbatasını alarak göreve başladı.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nde Demokratik Toplum Partisi'nden (DTP) Muradiye Belediye Başkanlığı'na seçilen İzzet Çelik, İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı.

Daha sonra makamına geçen Çelik gelen tebrikleri kabul etti. Kavgasız, gürültüsüz ve diğer adaylarla birbirini kırmadan bir seçim süreci geçirdiklerini anlatan Çelik, bundan sonra Muradiye'nin geleceği için çalışacaklarını söyledi.

Parti rozetini bir kenara bıraktıklarını ifade eden Çelik "Artık hizmete başladık. Bana oy veren veya vermeyen bütün herkesin belediye başkanıyım. Herkese eşit mesafedeyim. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir şekilde, bundan sonra da Muradiye için en hayırlısını yapmaya çalışacağız. Muradiye halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İlçemizde yapılan hizmet mücadelesinde ben belediye başkanı oldum. Arzumuz kardeşlik içersinde huzur ve güvenin olduğu bu ilçeyi güvenilir ve yaşanabilir hale getirmektir. Muradiye'yi daha güzel bir yere taşımak için büyük bir sorumluluk aldığımın farkındayım. İlçeyi halkımızla birlikte daha güzel yarınlara taşımak için gecemizi gündüzümüze katıp hizmet vereceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 15:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.y IP: 85.97.131.xxx Tarih : 4.04.2009 15:52:21

Dayıma  başarılar...  herzaman yanındayız