5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Muradiye'de gerginlik sona erdi

Van'ın Muradiye ilçesinde yerel seçim sonrası meydana gelen gerginlik ve yaşanan tatsız olaylar eski Belediye Başkanı Nafiz Ağaoğlu'nun girişimleriyle sona erdi.

Seçim sonrasında Van'a giden Nafiz Ağaoğlu, yaşananlar üzerine ilçeye geri dönerek olaylara sebebiyet veren topluluğu sakinleştirerek esnafı dolaştı, çıkan olaylar nedeniyle üzüntülerini belirtti.

Vatandaşlarla birlikte kahvelerde oturarak çay içen ve sohbet eden Ağaoğlu, "Muradiye'deki vatandaşları iki dönem beni belediye başkanı olarak seçti. Bu dönemde ise başka bir Muradiyeliyi seçti. Buna saygı duymak lazım. Meydana gelen çirkin olaylarla kimse bir yere varamaz. Ben ilçeye bir gün önce gelerek tansiyonu düşürdüm. Esnafın iş yerleri kapalı olduğu için kimseyle görüşme imkanı bulamamıştım. Bugün ise esnafları dolaştım, gönüllerini aldım. Bundan sonra böyle olaylar olmayacak. Bu dönemde halkın teveccühü diğer arkadaşımıza yönelik olduğu için buna saygı duymak lazım. Seçimlerde böyle şeyler olabilir. Ne kadar bana oy vermeseler de onların gönüllerinde olduğuma eminim. Önemli olan koltukta değil halkın gönlünde oturmak, yer almaktır. Buna inanıyorum ki bana oy vermeseler bile ben onların gönüllerinde olduğuma eminim. Benim onlara saygı ve sevgim sonsuzdur. Buradan bütün topluma sesleniyorum bu ilçe bizimdir, hiç kimse bu ilçenin huzurunu bozmasın" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 18:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre baba IP: 88.231.162.xxx Tarih : 1.04.2009 18:18:28

helal olsun nafis  beye onada bu  yakışır