3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Muradiye'de hırsızlar kol geziyor

Van'ın Muradiye ilçesinde son birkaç gece içinde 3 ayrı iş yerine giren hırsız veya hırsızlar, çeşitli malzemeleri çalarak kayıplara karıştılar. 

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan market, kırtasiye ve cep telefonu, kontör ile sigara satışları yapılan üç ayrı iş yerleri kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından soyuldu.
 
Gece saat 22.00'da işyerlerini kapatarak evlerine giden esnaf, sabah iş yerlerine hırsız girdiğini girdiği yönünde gelen ihbarlar üzerine şok oldular. 

Sabah saat 06.30 sıralarında işyerlerini açmaya gelen esnaf, komşu dükkanların kapı ve camlarının kırıldığını görünce telefonla sahiplerini arayarak haber verdiler. İş yeri sahiplerinin başvuruları üzerine olay bölgesine gelen polis ekipleri araştırma ve inceleme başlattılar. 

Esnaflar, bir gece önce Kardelen Alışveriş Merkezi'ne giren hırsız veya hırsızlar bir gece sonra da aynı caddede bulunan Yavuzer Kırtasiye ve Bulut İletişim isimli iş yerlerinin önce anahtarlarını, ardından da kapı camlarını kırarak işyerlerine girdiklerini anlattılar.
 

İş yerlerinden para, sigara, cep telefonu ve kontör çalan hırsızların bulunmasını isteyen esnaf "İş yerlerimizde nöbet mi tutalım? Bu hırsızlıkların önüne bir türlü geçilemiyor" diye tepki gösterdiler.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 15:05:28
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 15:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
devrik IP: 85.105.246.xxx Tarih : 17.12.2008 15:14:41

Muradiyede hırsızlıkta kol gezecek başka ahlaksızlıklarda.Bazı kendini bilmez sonradan görme ana babaların çocukları haramla beslenip bali ile aeylenirse Muradiye gibi bir yerde bu hele azdır.Çocuklar bali içiyor bahçelerde statta.Birde emniyetin kameraları vardı son teknoloji.Sorulmuş kameralaer donmuşmuşmuş evet devriye arabasıda.Muradiyede lider insanlar kalmadıki cevep vere.