3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Muradiye'de iş yeri soygunu

Muradiye ilçesinde dün gece bir iş yerine giren hırsız veya hırsızlar bin 500 YTL ile bin 500 YTL değerindeki sigaraları çaldılar.

Edinilen bilgiye göre sabah saat 06.30 sıralarında Van'a gitmek için çarşıya çıkan bir vatandaş, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Abdurrahman Güler'e ait iş yeri kapısının açık ve penceresinin kırık olduğunu gördü.

Durumu iletmesi üzerine iş yerine gelen Abdurrahman Güler, hırsızlık olayını polise haber verdi. Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden istenen olay yeri inceleme ekiplerinin parmak için çalışmaları sonucu olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.

İş yeri sahibi Abdurrahman Güler, tanıdık bir vatandaş kendisine haber vermesi üzerine dükkanına geldiğini belirterek "Dükkanımdan bin 500 YTL para ve bin 500 YTL değerinde sigara çalınmış. Diğer hırsızlık olaylarında olduğu gibi bu olayın da aydınlanacağını beklemiyoruz. Çünkü şimdiye kadar çarşı içinde onlarca dükkan soyuldu, hiç biri aydınlanmadı. Mobil kameralar takıldı, o da bir işe yaramıyor. Bizleri ve iş yerlerimizi kim, nasıl koruyacak çok merak ediyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 12:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?