5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Muradiye'de işyeri açılışı

Van'ın Muradiye ilçesinde Öz Dostlar Ltd. Şti. tarafından açılan giyim mağazası, İlçe Kaymakamı Ömer Sağlam, İlçe Emniyet Müdür Vekili Lütfi Soyarslan, Belediye Başkan Vekili Bahyettin Sayan'ın da katıldığı bir törenle hizmete girdi.


İş yeri önünde palyaço ve müzik şöleni ile düzenlenen açılışta konuşan Kaymakam Ömer Sağlam, ilçede böyle güzel ve büyük iş yerlerinin açılması vatandaşların başka bir yere gitmesini önlemede büyük bir önem taşıdığını söyledi. Sağlam "Yatırımını kendi ilçesinde yapan vatandaşlarımız hem kendileri kazanıyorlar hem de yanlarında birçok kişiye de iş imkanı sağlıyorlar. Bu ilçe halkı için çok önemli bir gelir kaynağıdır. Burada istediğini bulamayan vatandaşlar başka yerlere gitmek zorunda kalıyorlardı.

Bu mağazanın açılmasıyla eminim ki buradaki vatandaşlar artık başka yerlere gitme gereksinimi duymayacaklar. Her şey ayaklarına gelmiştir. İş yeri sahibini tebrik ediyor kazançlarında bol bereket ve sağlıklı günler diliyorum" dedi.


İş yeri sahibi Gıyasettin Avcı ise ilçede eksik gördükleri bir giyim mağazası açma gereksinimi duyduklarını söyleyerek "Kendimiz bile ilçemizde bulamadığımız çoğu giyim malzemelerini ilçe dışına çıkarak almak zorunda kalıyorduk. İlçemiz gelişiyor, geliştikçe de ihtiyaçlar daha da artıyor. Bu nedenle bir eksiğimizi daha tamamlama gururu içerisindeyiz. Yaklaşık 600 metrekare bir alanda kurulan mağazamızda 8 kişi istihdam edilmektedir. Bu açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür
ediyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 15:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?