2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Muradiye'de YİBO müdürleri toplantısı

Van Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her ay mutat olarak bir ilçede yapılan yatılı ilköğretim bölge okulları müdürleri toplantısı Muradiye ilçesinde gerçekleştirildi.

Muradiye Şelalesi Mevkii'nde bulunan Şelale Restoran'ında yapılan yemekli toplantıya, İlçe Kaymakamı Ömer Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, YİBO'lardan sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gıyasettin Subay ile il ve ilçelerde bulunan 21 YİBO'nun müdürü katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ömer Sağlam, böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını söyledi. Sağlam "YİBO'lar bölgemizin önemli kurumlarındandır. Biz YİBO'ların sorunlarını çözmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Yeter ki okumayan çocuğumuz kalmasın. Ayrıca ilçemize gerçekleştirilen bu toplantıyı düzenleyenlere teşekkür ediyorum" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız ise, bu toplantıları her ay yapmaya devam edeceklerini belirterek "Her ay bir konu seçiliyor ve o konu enine boyuna tartışılarak çözüm aranıyor. Bu toplantılar ayrıca birlik ve beraberliği de sağlıyor. Ümit ediyorum ki bunun neticesini hep birlikte alırız" şeklinde konuştu.

YİBO'ların çeşitli sorunlarının görüşüldüğü toplantı, okul müdürlerinin kendi görüşlerini dile getirmeleriyle sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 15:39:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?