5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Muradiyeli öğrenciler Doğubayazıt'ta

MURADİYELİ ÖĞRENCİLER DOĞUBAYAZIT'TA

Van'ın Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, uygulanan Mavi Köprü Projesi kapsamında düzenlediği etkinlikler devam ediyor. İlçe ve köylerde eğitim gören başarılı öğrencilerden oluşan 40 kişilik bir gurup, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki İshakpaşa Sarayı'na götürüldü.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Büyükatak'ın eşi ve çocuğunun da katıldığı gezide öğrenciler doyasıya eğlendiler ve tarihi yerleri gezerek özlem giderdiler. Öğrenciler, proje sorumluları polis memurları Mehmet Araslan ve Nalan Özdemir Eğitim Gönüllüleri İlçe Sorumlusu Buket Müjde ile birlikte sarayı gezdiler, yabancı turistlere poz verdiler. Hanibaba türbesine de giden öğrenciler buralarda hatıra resimler çektiler.

Öğrenciler, daha önce İshakpaşa Sarayı'nı sadece fotoğraflarda gördüklerini anlatarak "Ama şimdi buradayız ve çok mutluyuz. Bu geziyi düzenleyen ve bu eşsiz güzellikleri görmemize vesile olan emniyet mensuplarına çok teşekkür ediyoruz" dediler.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Büyükatak ise "İlçe ve köylerde eğitim gören tüm öğrencilerimize her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Ancan diğer öğrencileri teşvik amacıyla başarılı öğrencileri Mavi Köprü Projesi kapsamında tarihi yerleri gezdirerek bir nevi ödüllendirerek çalışmalarının devamını sağlamaya çalışıyoruz. Proje kapsamında etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

MURADİYELİ ÖĞRENCİLER DOĞUBAYAZIT'TA
MURADİYELİ ÖĞRENCİLER DOĞUBAYAZIT'TA
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 12:03:05
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 12:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?