4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

Mustafa Bayram'ın evine şok baskın!

Van’da, jandarma ekipleri tarafından eski milletvekili Mustafa Bayram’ın iki ayrı evinde düzenlenen operasyonda, 4 adet uzun namlulu silah ele geçirirken, bir evde yer altına yapılmış bir sığınak da ortaya çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Van’ın Edremit İlçesi’nde Cumhuriyet Savcısı gözetiminde eski milletvekili Mustafa Bayram’ın Köklü köyündeki iki evinde arama yaptı. Aramada, Mustafa Bayram’a ait, ancak F.D. isimli bir kişinin oturduğu evin dışında bulunan ahırın arka tarafındaki hayvan gübresinin altında gömülü vaziyette 1 adet Kanas marka keskin nişancı tüfeği ve dürbünü, 2 adet Kaleşnikof piyede tüfeği, 1 adet Tomson tipi makineli tabanca, bu silahlara ait 4 adet şarjör ve 308 adet dolu mermi fişeği ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, aynı gün Mustafa Bayram’a ait boş çiftlik evinde yaptıkları aramada ise bir evin odasından girişi olan 6 metrekare büyüklüğünde bir sığınak da ortaya çıkartıldı.

Sığınakta yapılan aramada her hangi bir suç unsuruna rastlanmadığı belirtildi. Yapılan operasyon sonucu silahların bulunduğu çiftlik evinde kalan F.D. isimli şahıs, ifadesi alınmak üzere gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın geniş çaplı başlatıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2005 Perşembe 16:00:47
Güncelleme :24 Haziran 2005 Cuma 14:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?