5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Mustafa Denizli'den Van'a sıcak mesajlar

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Van Temsilcisi İkram Kali, spor adamlarının B.Vanspor'un başarılarını yakından takip ettiklerini belirterek "Spor camiası Van halkının ekiplerini Süper Lige taşıyacaklarına inanıyorlar" dedi. 

TSYD'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği 46. Yıl Sporun Zirvesi Eğitim Semineri'ne katılan İkram Kali, Türkiye'nin seçkin spor medyası temsilcileri ve Türk sporuna yön veren şahsiyetlerin katıldığı toplantıların çok başarılı ve yararlı geçtiğini söyledi. Eğitim seminerine katılan spor yazarları ve Türkiye'nin önemli spor adamlarıyla Van ve Vanspor üzerine sohbetler yapma imkanı olduğunu belirten Kali "Bu değerli spor yazarları ve spor adamları, Vanspor taraftarının centilmenliğini, Vanlıların konukseverliğini, kahvaltı salonlarını, kavurmasını, otlu peynirini, Van güvecini ve ligde yaşadıkları güzel günleri özlemle anımsadılar, anlattılar. Ayrıca Vanspor'un renkli bir takım olduğunu, başarısı, mücadelesi ve futbol ahlakıyla Anadolu takımlarına heyecan veren örnek bir takım olduğunu, Vanspor'un yerinin Süper Lig olduğunu ve Van'ın her yönden bunu başarabilecek potansiyele sahip olduğunu dile getirirken, B.Vanspor'un başarılı çıkışını da yakından takip ettiklerini dile getirdiler" dedi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü ve eğitim semineri konuşmacılarından Mustafa Denizli'nin 'Vanspor'u neden 1. Ligde tutamadınız' sorusuyla sevgi dolu sitemini dile getirdiğini aktaran İkram Kali "Sayın Denizli, 1. Ligde bulunduğu süre içinde Vanspor'un centilmen taraftarı, renkli futboluyla liglerimize güzel bir hava kattığını belirterek takımı niçin ligde tutamadığımızı sordu. Vanlıların yeniden birlik beraberlik içinde, ele ele vererek Vanspor'u Süper Lige taşıması gerektiğini aktararak 'Değerli Vanlıların, Van'ın bunu başaracağına inanıyorum. Bu vesileyle de Vanspor'a başarılar diliyor, Vanlılara sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum' diye mesajlarını iletti şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 18:10:36
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 18:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?