5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Muzaffer Çintimar'ın tayini çıktı

Van'da bir çok başarıya imza atan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanırken, yerine Erzurum Pasinler İlçe Müdürü Ahmet Sancar getirildi.

Van'a atandığı günden itibaren yapmış olduğu çalışmalarla spor otoriterleri tarafından taktirle karşılanan Muzaffer Çintamır'ın tayini çıktı. Kentte spor alanında, olimpik yüzme havuzu, semt sahaları, malzeme yardımı, kayak, halter, off-shore gibi projelere imza atan Çintimar, açmış olduğu yeni spor branşlarıyla ise Van'a yeni açılımlarda bulunmuştu. Sabah saatlerinde 'Milli Gurur Milli Forma' sergisinde bulunan Çintimar'a iletilen tayin haberi spor kamuoyu başta olmak üzere personelini üzdü. Böyle bir tayini beklediğini, fakat böyle 2 saat içerisinde acil bir şekilde gerçekleşeceğini düşünmediğini ifade eden Çintimar ise üzüntüsünü gizleyemedi.

Bu serginin son organizasyonu olduğunu da sözlerine ekleyen Muzaffer Çintimar, 'Milli Gurur Milli Forma' sergi sorumlusu Yavuz Şenol'un kendisine Muzaffer Çintimar yazılı 65 numarayı hediye etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan spor otoriteleri ise kentteki çalışkan kamu yöneticilerinin bu tür tayinlerine anlam veremediklerini ifade ederek, olaya tepkilerini gösterdiler. Muzaffer Çintimar'ın Van'a güzel çalışmalar kazandırdığını bunu yapmış olduğu projelerle ispatladığını ifade eden spor otoriterleri bunun doğru bir uygulama olmadığını belirttiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 15:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?