7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Naci dede 60'nda yeniden doğdu

NACİ DEDE 60'NDA YENİDEN DOĞDU

Van'da göğüs ağrısı çeken 60 yaşındaki Naci Demir isimli şahıs, yapılan byy-pass ameliyatıyla yeniden hayata bağlandı.

Göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayeti ile MedicalPark Hastanesi'ne başvuran Naci Demir'in yapılan tetkiklerinde 3 damarında tıkanıklık tespit edildi. Hastanenin Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü'nde hastanın opere edilmesine karar veren Kalp ve Damar Cerrahisi ekibi, hastanın ameliyatında 3 ana damarın tıkalı olduğunu ve 4'lü koroner byy-pass yapılması gerektiğine kanaat getirdi. Daha sonra başarılı şekilde ameliyat edilen Naci Demir, kısa sürede de sağlığına kavuştu.

Başvurduğu birçok hastanede ameliyat edilemeyen Naci Demir, sağlığına kavuşmasını sağlayan doktorlara teşekkür ederek, "60 yaşında yeniden dünyaya geldim, yeniden doğdum. Bundan daha büyük mutluluk olamaz" dedi.

Hastayı odasında ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan hastanenin Genel Müdürü Dr. Y. Gürsoy Yıldırım da, "Bizim en çok mutlu olduğumuz an, sizlerin sağlığınıza kavuştuğunuzu gördüğümüz andır. Umarım bir daha hastalanmazsınız. Ancak hastalandığınız anda da hastanemiz her zaman size en iyi hizmeti sunmak adına elinden geleni yapacaktır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 19:19:05
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 21:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?