5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Neron kıskıvrak yakalandı

VAN'DA BİR MİNİBÜS DAHA KUNDAKLANDI

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün gece geç saatlerde park halindeki bir minibüsü kundaklayan şahsı kıskıvrak yakalayıp gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 00.30 sularında Bahçıvan Mahallesi Güneş 2. Sokak'ta meydana geldi. V.E. isimli şahıs, park halindeki 65 AZ 460 plakalı minibüsü kundakladığı sırada çevrede faaliyet gösteren polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Yanan araç ise polis ve mahalle sakinleri tarafından söndürüldü. Söndürülme çalışmasının ardından Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, minibüste inceleme yaptı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, Van'da 1 ay içerisinde 11 araç kundaklandı. Kundaklanan araçların hepsinin yakılış tarzları aynı olduğundan dolayı ve dün gece başka bir aracın kundaklanmadığını da göz önüne koyan polis, yakalanan V.E.'nin bu olayları gerçekleştirdiğinin üzerinde duruyor. V.E., sorgusu yapılmaz üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, polis şüpheli şahıs kontrollerine sabaha kadar devam etti.

VAN'DA BİR MİNİBÜS DAHA KUNDAKLANDI
VAN'DA BİR MİNİBÜS DAHA KUNDAKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 11:33:04
Güncelleme :4 Temmuz 2011 Pazartesi 01:01:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Osman TUNÇ IP: 81.212.101.xxx Tarih : 19.07.2011 14:20:41

Öncelikle bölgede görev yapan bütün güvenlik kuvvetlerimizi Allah korusun ve yardımcısı  olsun. Olaya sıra gelince Toplumun huzurunu kaçıran bu canilerin eşkiyaların yaptıkları yanlarına kar olarak bırakılmamalı ne pahasına olursa olsun en sert şekilde cezalandırılmalıdır. Bölge halkı aklnı başına alarak, canları pahasına  kahramanca görev yapan güvenlik kuvvetlerine yardımlarını esirgememeli, kurtuluş savasındaki kahramanlığını göstererek yeniden huzuruna zaman kaypetmeden kavuşmalıdır. bölge halkı artık bunları ne zamana kadar anlamağa çalışacak,yaptıkları ortada