5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

'Neşter' okuyucularla buluştu

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ilk kurumsal yayını olan ''Neşter'' isimli dergi okuyucularıyla buluştu.


Kuşe kağıda renkli olarak basılan ve 3 ayda bir yayınlanacak olan dergiye, cerrahide kullanılan kesi aleti, kamuoyunda ve günlük yaşamda bir sorunun kesin olarak çözümlemek üzere ele almak, müdahale etmek olarak ifade etmesinden yola çıkılarak Neşter ismi verildiği belirtildi. Hastanedeki farklılıkları, değişimleri, gelişimleri gözler önüne seren derginin ilk sayısının sayfalarında 'Dünden bugüne hastanemiz', 'Yönetim kadromuz', 'Değiştik, Yenilendik, Geliştik', 'Yanık Merkezi' ve 'Van Munit (Bir dakika)' konuları yer alıyor.


Derginin sahipliğini hastane adına Başhekim Op. Dr. Öztekin Çıkman, Genel Yayın Yönetmenliği'ni Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı İkram Kali yaparken; Yayın Kurulu'nda ise Başhekim Yardımcıları Dr. Ahmet Oflas, Dr. Ömer Demir, Hastane Müdür Aziz Tok ve Hastane Müdür Yardımcısı Ramazan Açakaya yer alıyor. Derginin, sağlık müdürlüklerine, hastanelere, valiliklere, tıp fakültelerine, kurum kuruluş ve meslek odalarına ulaştırılıyor.


Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Öztekin Çıkman, hastanenin kurumsal kimliği ve işlevini yansıtmak, gelecekte hastane tarafından yayınlanması öngörülen akademik ve diğer yayınlara alt yapı oluşturmak düşüncesiyle Neşter dergisini yayınladığını belirtti. Op. Dr. Çıkman, Neşter'in içeriğinde hastanenin vizyonu, misyonu, hedefi, toplam kalite anlayışı, hastanede gerçekleştirilen çalışmalar, gelişmeler, değişimler gibi kurumsal bilgi ve haberlerin yanı sıra tüm okuyucuların ilgisini çekebilecek sağlıkla ilgili yazıların da bulunacağını belirterek. "Neşter, hastanenin paydaşları arasında iletişim, buluşma adresi olacak, aynı zamanda Van'ın sağlıktaki bikrimi yönüyle tanıtımına katkı sağlayacaktır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 14:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
asef bilici IP: 88.228.173.xxx Tarih : 21.05.2009 12:27:58

 Böyle boş işlerle uğraşacağına acil personelininin 24 saatlik nöbetlerini biraz düşür başhekim ha birde nöbet çıkışı istirahatsiz personelden nasıl verimli çalışma alıyorsanız oda ayrı bir konu gitmiş dergi basmış bırak bu medyatikleşme yolundaki sosyal popülist işlerini işine bak gerçek mesleğini yap.