5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Nevruz ikinci toplantısı

21 Martta kutlanacak olan Nevruz ile ilgili ikinci toplantı Van Vali Yardımcısı Mehmet Nuri Başaran'ın başkanlığında yapıldı.

Vali Ali Paşa Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Van Belediye Başkanlığı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü, İl Özel İdaresi, siyasi parti, sivil toplum örgütü ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Mehmet Nuri Başaran, 21 Mart'ta kutlanacak olan Nevruz'la ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Başaran "Nevruz'un barış ve huzur ortamında kutlanması en büyük arzumuzdur. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların aksine Van'a yakışır, tüm tarafların da katılacağı bir Nevruz kutlamak istiyoruz. Bu konuda biz valilik olarak her türlü katkıyı sunmaya hazırız. Siyasi partilerimizden ve sivil toplum kuruluşlarımızdan gelecek olan kutlama önerilerini de değerlendireceğiz" dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Nuri Başaran, yaptığı konuşmanın ardından toplantıya katılan kurumlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcilerine tek tek söz hakkı alarak 21 Mart'taki Nevruz'un kutlanması ile ilgili görüş ve önerilerde bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 17:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?