5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Ödünç beşikte büyüyorlar

RECEP, TAYYİP, ERDOĞAN ÖDÜNÇ BEŞİKTE BÜYÜYOR

Van'da dünyaya gelen ve 'Recep, Tayyip, Erdoğan' adı verilen üçüzler emanet bir beşikte büyütülürken, Gülser ailesi ise Başbakan'dan beşik istedi.

Van merkeze bağlı Kevenli köyüne giden AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Yardımcısı Gürgün Bulut ve Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, bir ay önce dünyaya gelen üçüz bebeklerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın adını veren Abdülhamit ve Kudret Gülser çiftini ziyaret etti. Üçüzleri beşikte seven AK Parti'liler, bebeklere çeyrek altın taktılar. Aras, kendilerini en fazla duygulandıran Başbakan'ın isminin bu üç bebeğe verilmesi olduğunu belirterek, ''Bilindiği gibi bu bölgede bazı örf ve adetimiz var.

Bölgede isim yapmış olan kahramanlar, ad bırakmış olan önderler ve akil insanlarının isimleri sürekli yeni doğmuş çocuklara verilir. Bu anlamda Genel Başkanımız ve Başbakanımız hakikaten Türkiye ve Ortadoğu'da bırakmış olduğu lider vasfından dolayı sadece Van'da değil Gazze'deki insanlar bile kendi çocuklarına 'Recep, Tayyip, Erdoğan' adını bırakmaktadırlar. Biz bugün Kevenli köyümüzde böyle bir coşkuyu, böyle bir sevgiyi bu aile ile yaşamanın gurur ve sevincini yaşamaktayız'' dedi.

Aras, üçüzlerin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için AK Parti İl Başkanlığı olarak maddi ve manevi olarak ailenin sıkıntılarının çözümü noktasında her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti. Aras ve beraberindekiler, aile ile bir süre sohbet ettikten sonra getirdikleri giyim paketlerini teslim ettiler. AK Parti heyetinin kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren 62 yaşındaki baba Abdülhamit Gülser ise, ''Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanı olduğu partinin il başkanı

bizi ziyaret etti, onlara çok teşekkür ederim. Ben Başbakanımızı çok sevdiğimden dolayı çocuklarıma bu isimleri verdim" ifadesini kullandı.

Anne Kudret Gülser de, Recep, Tayyip ve Erdoğan ismi verdiği üçüzleri emanet bir beşikte büyüttüğünü, bu nedenle Başbakan Erdoğan'dan bir beşik istediğini söyledi. Üçüzleri bir süre seven Aras ve beraberindekiler, bebeklere yanlarında getirdikleri değişik hediyelerin yanı sıra birer adet çeyrek altın hediye ettiler.

Maddi durumu iyi olmayan Gülser ailesinin ve bebeklerin ihtiyaçlarının da AK Parti İl Başkanlığı tarafından karşılanılacağı belirtildi.

RECEP, TAYYİP, ERDOĞAN ÖDÜNÇ BEŞİKTE BÜYÜYOR
RECEP, TAYYİP, ERDOĞAN ÖDÜNÇ BEŞİKTE BÜYÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2011 Çarşamba 18:20:00
Güncelleme :14 Temmuz 2011 Perşembe 15:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BABA YORGUN IP: 85.99.162.xxx Tarih : 14.07.2011 13:16:00

kömürle makarnayı vermeyi unutmayın