5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Offshore'da zafer Miele'in

Van Gölü'nde düzenlenen Architon Türkiye Offshore 225 Şampiyonası'nın 8. ayağı olan Van Grand Prix'inde zafere Joseph Muhlbauer ve Berna Muhlbauer'den kurulu Miele takımı ulaştı.

Van Feribot İskelesi ile Van Kalesi arasında kalan parkurda gerçekleştirilen yarış, sürücülerin sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından başladı.

Architon Türkiye Offshore 225 Şampiyonası'nın 8. ayağı olan Van Grand Prix'inde 10 takım start aldı. Yarışı 25 turun sonunda Joseph-Berna Muhlbauer'den kurulu 'Miele' takımı 00:49:33'lük derecesiyle birinci tamamladı. Yarışta ikinciliği Alpay Akdilek ve Kerem Tuncer'den kurulu 'Stihl 88' takımı 00:50:56'lık dereceyle elde etti. Ali Tanır ve Murat Leki ikilisinden kurulu 'Viking 89' takımı ise 00:51.14'lük derecesiyle üçüncü oldu.

Yarışta birinci olan Joseph-Berna Muhlbauer ikilisine ödülünü Van Vali Yardımcısı Mehmet Nuri Başaran verdi. Yarışta ikinci olan Alpay Akdilek ve Kerem Tuncer ile üçüncü olan Ali Tanır ve Murat Leki ikilisine de ödülleri VATSO Yönetimin Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve Gençilik Spor ve il Müdürü Ahmet Sancar tarafından verildi.

Yarışmada birinci olan Joseph-Berna Muhlbauer ikilisi, Van Gölü'nün sodalı olmasından dolayı çok zorlandıklarını söylediler.

Yarışı Van'da akşam konser verecek olan rock müziğinin sevilen sanatçısı Haluk Levent de izledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 18:37:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?