3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Öğrenciler az kalsın donacaktı

Van'ın Çaldıran ilçesinde taşımalı eğitim ile gittikleri ilköğretim okulunda yaya olarak evlerine dönmek isteyen 9 öğrenci donma tehlikesi atlattı.

Sağlık durumları iyi olduğu bildirilen öğrencilerden 2'si Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına alındı.
Çaldıran Kaymakamı Yemen Bayrak, Çayırlı köyünden dün taşımalı eğitim ile Kilimli köyünde bulunan ilköğretim okuluna minibüs ile götürülen öğrencilerin yolun kapalı olmasından dolayı akşam evlerine getirilemediği için geceyi köydeki evlerden geçirdiğini belirtti.

Bugün 9 öğrencinin öğlen saatlerinde kimseye haber vermeden yaya olarak 4 kilometre uzaklıkta bulunan evlerine geri dönmek istediklerini anlatan Bayrak, olayı duyduktan sonra Özel İdare Sekreterliği ekipleri ile beraberinde götürdüğü sağlık doktor ile öğrencileri evlerinde ziyaret ettiğini kaydetti. Bayrak, sağlık kontrolünde geçirdikleri öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu ancak diğerlerine göre daha fazla soğuktan etkilenen 2 öğrenciyi ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 21:30:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?