5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Öğrenciler ödüllerini aldı

Van Sağlık İl Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen 'sigara' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.


Geçtiğimiz günlerde düzenlenen yarışmada ilk 3'e girenler öğrencileri makamında kabul eden İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, kendilerini tebrik etti. Öğrencilerle sohbet ederek sigaranın zararlarına değinen Özer, yazılan şiir ve komposizyon ile çizilen resimleri görünce hayrete kapıldığın belirtti. Öğrencilerin sigaranın zararlarını korkunç bir şekilde göz önüne serdiğini anlatan Özer, çocukların böylece büyüklerine mesaj vermeye çalıştıklarını anlattı. Dereceye giren bütün öğrencilerin Gevaş ilçesinden
olduğunu öğrenen Özer, esprili bir dille 'Yarışma sadece Gevaş'ta mı yapıldı' diye sordu. Yarışmanın sponsorluğunu yapan Pfizer İlaç Firması'na da teşekkür eden Özer, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Birincilere cep telefonu, ikincilere, mp3 çalar, üçüncülere ise okul çantası ve kitap hediye edilen yarışmacılar, ödüllerini velilerinin ve basın mensuplarının elinden aldı.
Ödüllerin verilmesinin ardından Sağlık Müdürü Özer, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 16:08:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?