7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Öğrencilerden örnek davranış

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hasanali Yücel İlköğretim Okulu 8 C. sınıfından okuyan 2 kız öğrenci, 'Türkiye okuyor' kampanyası adı altında topladıkları 2 bin 150 adet kitabı Başkale ilçesi ve Güzelsu köyünde bulunan 2 okula hediye ettiler.

Türkiye okuyor kampanyası çerçevesinde Hasanali Yücel İlköğretim Okulu 8 C. sınıfından okuyan Zübeyde Bozkurt ile Sevcan Araz isimli 2 kız öğrenci, 'Orda bir köy var ama uzakta değil' sloganı ile yola çıkarak kendilerinden ve çevrelerinden topladıkları kitaplardan bin 150 adet kitabı Başkale ilçesi Yukarı Darıcı İlköğretim Okuluna, bin adet ÖSS kitabını ise Gürpınar ilçesi Güzelsu köyündeki Sarı Süleyman Lisesi'ne bağışladılar. Okulda düzenlenen törenle kitaplar Yukarı Darıcı İlköğretim Okulu öğretmeni olan Ahmet Kare'ye teslim edildi.

Kitapların teslimi sırasında bir konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet Tahir Arslan, kampanya çerçevesinde 2 kız öğrencinin böyle güzel bir kampanyaya destek verdiklerini söyledi. Arslan, toplanan bin 150 adet kitabı Başkale ilçesindeki Yukarı Darıca İlköğretim okuluna, bin adet ÖSS kitabını ise Güselsu köyündeki Sarı Murat Lisesi öğrencilerine bağışladıklarını ifade etti. Güzel ve örnek çalışmalarından dolayı bu 2 kız öğrencilerine teşekkür ettiğini ifade eden Arslan, ÖSS kitapların toplanmasında büyük emeği olan Musa Kazan isimli veliye de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 13:45:05
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 14:38:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?