2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Öğrencilerin el sanatları sergisi

Van'da Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı Kız Yetiştirme Yurdu öğrencilerinin hazırladıkları 'El Sanatları Kermesi' açıldı.

Beşyol mevkiinde bir çadırda gerçekleştirilen serginin açılış törenine Vali Yardımcısı Hasan Yılmaz, Emniyet Müdür Yardımcısı Nail Aydın, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) İl Müdürü Kemal Çelik, kurs hocaları ve çok sayıda yurt öğrencisi katıldı.

Kurum olarak gençlerin fiziksel, duygusal, kendine güvenen ve sağlıklı gelişme gösteren bireyler yetiştirilmesinin amaçladıklarını dile getiren SHÇEK İl Müdürü Kemal Çelik, "Bu amaca ulaşmak için de gençlerimiz sosyal, kültürel etkinliklerine ve el becerilerine yönlendirmelerini sağlamaktayız" dedi.

Sergide hazır giyim çalışmalarının yanı sıra, çeyizlik ürünler, resim çalışmaları, tablo ve çok sayıda değişik el işi çalışmaları yer alıyor. Yaklaşık 1 yıllık emeğin ürünlerinin bulunduğu serginin 2 gün açık kalacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 15:57:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vanlıııııııı IP: 78.161.157.xxx Tarih : 20.06.2008 17:39:29

canım van kız yetiştirme yurdu ancak olacak bu j-kadar o kadar iyi güzel kızlar varki çok tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum