2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Öğrencilerle iftar

Van Emniyet Müdürlüğü, 'Hasan Doğan Futbol Turnuvası'na katılan öğrencilere iftar yemeği verdi. 

Van Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 2 yıldan beri mahalle gezilerinde çocuklarla bir araya gelerek başlattığı 'Gönül Operasyonu' Ramazan ayında da devam ediyor. 

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yanında bulunan soysal tesislerde yaklaşık bir ay önce düzenlenen 'Hasan Doğan Futbol Turnuvası'na katılan çocuklara, Van Valisi Özdemir Çakacak, Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, Gençlik İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Türkiye Futbol Federasyonu Van Temsilcisi Fatih Tekbudak'ın katıldığı bir iftar yemeği verildi. Yemek öncesi Vali Çakacak çocukların bulunduğu masaları tek tek gezerek sohbet etti. 

Yemek sonrası bir konuşma yapan Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, Ramazan nedeni ile vermiş oldukları iftar yemeğine katıldıklarından dolayı kurumu adına herkese teşekkür ettiğini söyledi. Kesmez, "Biliyorsunuz Ramazan'dan önce sayın valimizin himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Çintimar ve Futbol Federasyonu'nu Van Temsilcimiz Tekbudak'ın katkıları ile 32 takımın katıldığı 'Hasan Doğan Futbol Turnuvası' adı altında bir turnuva düzenledik. Turnuvanın final maçı öncesi sayın valimizin de katıldığı şöhretler maçı da oynadık. Çocuklarımızla iyi bir kaynaşma imkanı da bulduk. Bunun devamında da turnuvaya katılan sporcularımızla birlikte bir iftar yemeği vermeyi düşündük. Emniyet olarak buraya gelmenizden dolayı mutlu olduk. Biz gençlerimizi çok seviyoruz. Onlar bizim her şeyimiz. Onlar bizim geleceğimiz. Van için düşündüğümüz çok güzel temel taşlarını inşallah el birliği ile atacağız. Spor güzel bir olay. Tabi önce öğrenci olanlar derslerinin iyi olması lazım. Zaten hayatta mutlu olmamanın, iyi bir gelecek sağlamanın aracı derslerimiz ve okulumuzdur. Önce dersler sonrada tabiki spor. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Bu gibi organizasyonlarımıza bundan sonrada devam edeceğiz" dedi. 

Yemek sonrası çocuklar, Vali Çakacak'ın yanına giderek hafta içi Sanayispor tesislerinde yaptıkları antrenmanlarda araç sıkıntılarını dile getirdiler. Vali Çakacak ise, ilk önce derslerine ağırlık vermeleri konusunda söz aldıktan sonra araç tahsisi edeceğini belirtti. Vali Çakacak, yıl sonunda ise takdir getiren öğrencilere de çeşitli hediyelerle ödüllendireceğini de ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 13:37:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?