7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Öğreticilerden milletvekiline ziyaret

USTA ÖĞRETİCİLERDEN MİLLETVEKİLİNE ZİYARET

Van'da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde görevli usta öğreticiler, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nu ziyaret ederek sıkıntılarını aktardı.

Van'ın Edremit ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde usta öğretici olarak görev yapan 20 kadın, AK Parti Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nu ziyaret etti. 8 ay boyunca görev yaptıklarını, 4 ay ise boşta kalarak bu süre içinde SSK primleri ödenmediği için mağdur olduklarını dile getiren usta öğreticiler, AK Parti hükümeti döneminde haklarının iyileştirildiğini de belirtti. Usta öğreticiler, "İlk kez bir milletvekili bizimle oturarak sıkıntılarımızı dinledi. Bunun için çok mutluyuz. Kadın hakları için AK Parti çok çalışıyor. Bunun da bilincindeyiz'' dediler.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ise, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde görev yapan usta öğreticilerin haklarının düzenlendiğini, kadının konumunun güçlendirilmesi için de en büyük çalışma ve iyileştirmelerin AK Parti döneminde yapıldığını söyledi. Türkmenoğlu, "Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri bünyesindeki usta öğreticilerimizin sosyal güvence altına alınması AK Parti hükümeti döneminde gerçekleştirilmiştir. Ülkemizin her tarafında hizmet eden usta öğreticilerimiz el emeği göz nurunu nakış gibi işleyerek ülkemize katma değer sağlamakta, genç kızlarımızı da meslek sahibi yapmaktadırlar. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Gönül isterdi ki bu öğreticilerimizin tüm arzuları yerine gelsin. Ama bir gerçeği gözden kaçırmamak gerekiyor. Devletin politikaları da teknik heyetlerin çalışması sonucu ortaya çıkar. Öğreticilerimizin taleplerini ilgili bakanlıklara iletip takipçisi olacağım''dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 15:07:05
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 21:48:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esma hande IP: 88.232.242.xxx Tarih : 26.01.2010 20:11:00

kayahan türkmenoğlu sizin için bişey yaparsa benim gibi lisans öğrenci olupta boşta kalanların ahını almış olacak ordan burdan aldığınız belgelerle biryere gelmeye çalışmayın