6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Öğretmen adaylarından konser

ÖĞRETMEN ADAYLARINDAN ANLAMLI KONSER

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı ve öğrencileri tarafından köy okuluna destek olmak amacıyla bir konser verildi.

Van Valiliği ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi desteği ile düzenlenen konser Atatürk Kültür Merkezi devlet tiyatrosu salonunda yapıldı. Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duran Bolat ile öğretim görevlileri, köy okulu öğretmen ve öğrencileri ile davetliler katıldı.

İlk olarak sahne alan Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Serap Yükrük, seslendirdiği şarkılarla büyük alkış aldı. Serap Yükrük, konserden elde edilen gelirle Van'ın Özalp ilçesine bağlı Çırak Köyü İlköğretim Okulu'na müzik dersliği ve ses sistemi armağan edilmesinin planlandığını söyledi.

Daha sonra bölüm öğrencilerinin bağlama gösterisi ile devam eden konser kapsamında Çırak Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri de çeşitli şarkılar seslendirdi.

ÖĞRETMEN ADAYLARINDAN ANLAMLI KONSER
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 11:14:05
Güncelleme :29 Kasım 2010 Pazartesi 19:45:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?