3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Öğretmenler moral buldu

Van'ın Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından '24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler için moral gecesi düzenlendi.

Zahide-Mehmet Salih Tamince Lisesi'nde düzenlenen moral gecesinde katılan öğretmenler, salon girişinde Çaldıran Belediyesi görevlileri tarafından verilen karanfillerle karşılandı. Moral gecesi çoğunluğu müzik öğretmenlerinden oluşan koronun konseri ile başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Beyde, moral gecesinde yaptığı konuşmada, Türkiye'de milli eğitim teşkilatının 18 milyon öğrenci ve 600 bin öğretmenle kalemli bir ordudan oluştuğunu belirterek, "Bu yalnızca sayısal büyüklüğü ile değil, geleceğimizi de şekillendirecek bilim ve kültür ordusudur. Çağdaş uygarlığa ulaşmadaki en büyük görevin öğretmenlere düştüğünün iyi bilinmesi gerekmektedir" dedi. Geceye katılan öğretmenler daha sonra Van'dan gelen müzik grubu tarafından okunan türküler eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendi.

Öğretmenler uzun zamandır bu şekilde eğlenmeyi özlediklerini ifade ederek, "Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekir. Üzerimizdeki stresi atmak gerekiyordu. Böyle bir geceyi her zaman yaşayamayız. Onun için gecenin tadını çıkartmak lazım" diyerek duygularını dile getirdi. Gece sonunda moral depoladıklarını söyleyen öğretmenler, görevlerinde daha da verimli olacaklarını belirttiler.

Geceye Kaymakam Armağan Önal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Beyde, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Akyol, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Zeki Gülmez, Orhan Ayyıldız, Süleyman Ay ile ilçede görev yapan öğretmenler katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 17:48:04
Güncelleme :25 Kasım 2008 Salı 17:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şakir yıldırım IP: 85.100.124.xxx Tarih : 25.11.2008 23:21:17

çaldırana yakışır