5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Öğretmenler piknikte buluştu

Van'ın Çaldıran ilçesi Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu öğretmenleri hafta sonu yapılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonrası yorgunluklarını düzenledikleri piknikle attılar.


Erciş ilçesindeki Van Gölü sahilinde yapılan pikniğe, Okul Müdürü Yılmaz Çoban, Müdür Yardımcıları İhsan Ataş ve Mücahit Daştan ile çok sayıda öğretmen katıldı. Öğretmenlere kavurma ziyafetinin verildiği piknikte şarkılar söylendi, halaylar çekildi. Eğlenceli saatlerin yaşandığı piknikte öğretmenler bütün öğrencilerin SBS'de başarılı olmasını umut ettiklerin söylediler.


Okul Müdürü Yılmaz Çoban öğretmenlerinin öğrencilerin SBS'de başarılı olmaları konusunda bu yıl büyük gayret gösterdiklerini belirterek, "Bir yıldır çok sistemli çalışıyoruz. Öğrencilerimizin sınav sonrası morallerinin iyi olması ve başarılı olduklarını tahmin etmeleri bizleri de çok sevindirdi.

Bizde hem sene sonu olması hem de bazı öğretmenlerin aramızdan ayrılıyor olması nedeniyle bir kutlama kararı verdik. Bütün öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Piknik eğlencesi çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi

İha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 16:01:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?