3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Öğretmenlerin çiğköfte keyfi

Van'ın Çaldıran ilçesi Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu öğretmenleri, düzenlenen çiğ köfte partisinde bir araya geldi.

Okulun öğretmenler odasında gerçekleşen çiğ köfte partisine Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Atay, Okul Müdürü Yılmaz Çoban, müdür yardımcıları ile 50'ye kadar öğretmen katıldı. Okul idaresi tarafından sosyal aktiviteleri geliştirmek ve birlik ve beraberlikleri pekiştirmek için düzenlenen çiğ köfte partisinde, Müdür Yardımcısı Mücahit Daştan ile İngilizce öğretmeni Yasemin Selçuk tarafından yoğrulan çiğ köfte gelen misafir ve öğretmenlere ikram edildi.

Okul Müdürü Yılmaz Çoban, Çaldıran'ın soğuk ve sert ikliminde bu tür etkinliklerle öğretmenleri ısıttıklarını ve onların mutluluklarına katkı sağladıklarını anlattı. Yoğun olarak ders çalışma programıyla sınavları hazırlayan öğretmenlerin zihinsel olarak dinlendirilmesinin verimi artıracağını belirten Çoban, "Öğretmenlerimize, stres atma ve enerji depolamaları için böyle bir program düzenledik. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek" dedi.

Okulun matematik öğretmenlerinden Cihan Yandım ise öğretmenlerin de öğrenciler kadar sosyal etkinliklere ihtiyacı olduğunu belirterek "Bu tip organizasyonlarla öğretmen arkadaşlarımızın hünerlerini görmüş oluyoruz. Bu okula o kadar çok alıştım ki hiçbir ücret almadan bile çalışabilirim" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 18:22:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?