5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Okçuluk takımı ödüllendirildi

OKÇULUK TAKIMI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Van Emniyet Müdürlüğü Spor Kulübü'ne bağlı okçuluk takımı sporcuları, Erzurum'da düzenlenen '1. Palandöken Okçuluk Yarışması'nda aldıkları madalyalardan dolayı takdirname ile ödüllendirildiler.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yanında bulan sosyal tesislerde düzenlenen törende 7-8 Kasım 2009 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenen ve İran İslam Cumhuriyeti, Erzurum, Bolu ve Van illerinden bay ve bayan kategorilerinde toplam 35 sporcunun katıldığı '1. Palandöken Okçuluk Şampiyonası'nda madalya alan sporculara takdirnameleri verildi. Sertifika töreni öncesi bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, okçuluk sporuna gönül vermiş kız sporcularını kutladıklarını söyledi. Mert, "Tabii ki ben ilk defa bu mutluluğu yaşıyorum. Zaten kızlarımız bunu alışkanlık haline getirmişler. İnşallah Türkiye, Avrupa ve Dünya çapında çok başarılı sporcu olacaklar. Erzurum'da düzenlenen 1. Palandöken Okçuluk Şampiyonası'nda madalya aldıklarından dolayı kendilerini, hocalarını kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından madalya alan sporcular, takdirname ve hediye çeklerini Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert'in elinden aldı.

7-8 Kasım 2009 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenen 1. Palandöken Okçuluk Şampiyonası'nda klasik yay bayanlarda Burcu Bayazıt 1., Esra Akbulut 3. ve Selver Oğul ise 5. oldu. Klasik yay bayan takımı 3 takım arasından şampiyonayı birinci olarak tamamlarken, okçuluk takım antrenörü Ahmet Soner Mersinli ise klasik yay erkeklerde rakiplerini geride bırakarak şampiyonanın birincisi oldu. Okçuluk takımı toplamda 2 altın, 1 gümüş ve 1 kupa alarak Van'a döndü.

OKÇULUK TAKIMI ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 10:27:04
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 12:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?